Fysik

Normalkraft

04. april 2013 af Emad0008 (Slettet)

Hvad er normalkraften af en bil, der vejer 1250 kg og køre på en vandret vej?


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. april 2013 af peter lind

tyngdekraften på bilen


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. april 2013 af NikolajFys2 (Slettet)

Normalkraften er lige så stor men modsatrettet tyngdekraften. Du finder tyngdekraften ved Newtons 2. lov:

F=m*a

hvor a=g=tyngdeaccelerationen=9.82N/kg


Skriv et svar til: Normalkraft

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.