Fysik

magnetisme og elektricitet

06. april 2013 af jax1 - Niveau: A-niveau

Fluxen gennem en flade er 0,25 Wb. Fladen, der er vinkelret på et homogent magnetfelt, har arealet 0,40 m2.

a) Bestem fluxtætheden B.

 

hvordan skal den her løses ?


Brugbart svar (2)

Svar #1
06. april 2013 af NikolajFys2 (Slettet)

Φ=B*A -> B=Φ/A =0.25 Wb/0.40 m^2

Mvh Nikolaj


Brugbart svar (2)

Svar #2
06. april 2013 af mathon

 

               Wb / m2 = T(esla)


Skriv et svar til: magnetisme og elektricitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.