Matematik

forvirring.

07. april 2013 af hehehej (Slettet)
Hej jeg har en færdighedsopgave ang. Noget potensregning som ser sådan ud 6^3
Kan jeg så vælge at regne det fuldt ud så det giver 216 eller bruge potensregnereglerne?

Brugbart svar (1)

Svar #1
07. april 2013 af Euroman28

altså unge dame du står og skulle regne 6^3 ? Dvs. 6^3 = 6*6*6 = 216

 

Mere er der ikke i det :)

- - -

Der er Matematik i alt.


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. april 2013 af 123434 (Slettet)

3√216=6


Skriv et svar til: forvirring.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.