Fysik

Spændingskilder

09. april 2013 af brianandersss (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej!

Jeg står med en opgave, so lyder;

En spændingskilde har en hvilespænding på 4,55 V og indre resistans 1,07

- Beregn kortslutningsstrømstyrken?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2013 af mathon

 

                                  Ikort = Uhvile / Rindre


Svar #2
09. april 2013 af brianandersss (Slettet)

Hvad står de forskellige betegnelser for, jeg er lost :;(


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. april 2013 af mathon

#1


 

                                  Ikort = Uhvile / Rindre = (4,55 Ω·A) / (1,07 Ω) = 4,25 A


Skriv et svar til: Spændingskilder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.