Matematik

Marematik hjælp!!!

16. oktober 2003 af SP anonym (Slettet)
Jeg forstår ikke hvad der menes med de her opgaver?

Produktet af 4a og 2b


Kvotienten mellem 10xy og 20y

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. oktober 2003 af Jean

Ad 1) 4a * 2b

Ad 2) 10xy / 20y

Svar #2
16. oktober 2003 af SP anonym (Slettet)

Vil det sige...

1)Produktet af 4a og 2b = 4a * 2b = 8ab

2)Kvotienten mellem 10xy og 20y = 10xy / 20y = 2xy


Er det rigtigt regnet ud? Jeg er ikke alt for skarp til matematik!

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. oktober 2003 af KemiKasper (Slettet)

nej... :)

2) 10xy/20y = 10x/20 = ½x

Svar #4
16. oktober 2003 af SP anonym (Slettet)

Ja, det se fornuftigt ud.

Skriv et svar til: Marematik hjælp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.