Teknologi

Afgrænsning og produkt

10. april 2013 af frede2750 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej mennesker.

Jeg sidder med min gruppe i teknologi med et lille problem. Vi har problemer med at afgrænse og finde på nogle mulige produkter. Vi ved godt at vi slet ikke må tænke på produkter endnu, men vi vil gerne se lidt fremad. Vores tema er affaldsminimering, og vores nøgle problem er "vi har et stort materialistisk overforbrug". Vi vil helst arbejde i process, men vi kan sagtens arbejde andre steder. Produktet må ikke være for svært at lave, men heller ikke for nemt.

Nogle ideer til hvilket område vi kan afgrænse inden for temaer affaldsminimering, og evt. et produkt???

På forhånd tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2013 af MaibritG

Lav nu Jeres forarbejde i stedet for at spilde tid på eventuelle løsningsmuligheder. Gør det nu rigtig til at starte med i stedet for at skabe en løsningsmulighede, der skal laves et problem til. 

- - -

Med venlig hilsen
Maibrit


Svar #2
10. april 2013 af frede2750 (Slettet)

Vi har lavet alt forarbejdet. Vi har lavet problem træ, problemanalyse, projektbeskrivelse, dokumentation for problemet. Vi ved bare ikke hvor vi skal afgrænse henne. Jeg ved godt vi tænker for langt fremad. Vi gør det fordi hvis vi finder ud af efter afgrænsningen at produktet bliver for kompliceret til at lave, eller skolen har ikke ressourcer til det, så er vi på den. Men jeg kan sagtens se hvorfor først tænker løsning langt henne i processen. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. april 2013 af MaibritG

Kunne du oploade Jeres problemtræ så? :)

- - -

Med venlig hilsen
Maibrit


Skriv et svar til: Afgrænsning og produkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.