Matematik

differential regning

10. april 2013 af linma (Slettet) - Niveau: B-niveau

hey! er lidt itvivl om jeg har diffenrentieret den rigtigt

funktionen f(x)=x4-2x2+4

f '(x)=4x3-4x3+4 ?

er det rigtigt eller ?

 

tak for hjælp på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2013 af SuneChr

(x4 - 2x2 + 4) '  =  4x3 - 4x


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. april 2013 af PeterValberg

#0 ikke helt

f(x) = x4 - 2x2 + 4

f'(x) = 4x3 - 4x

benyt reglen:

samt at

k' = 0   

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: differential regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.