Matematik
Diffentialkvotienter
09. oktober 2005 af
Santafun (Slettet)
Nogle der kan finde ud af opgave 1172 i eksamensopgaver?
Hvordan beregner man skæringspunkterne til følgende:
-Parablen: y=x^2-8x+11
-linien: y=-0,5x
Håber virkelig nogle vil hjælpe!
Hvordan beregner man skæringspunkterne til følgende:
-Parablen: y=x^2-8x+11
-linien: y=-0,5x
Håber virkelig nogle vil hjælpe!
Svar #1
09. oktober 2005 af Micc_86 (Slettet)
Først sætter du ligningerne lig hinanden:
-0,5x = x^2-8x+11
Derefter sætter du ligningen lig nul og løs det som en andengradsligning:
0 = x^2 -7,5x +11
-0,5x = x^2-8x+11
Derefter sætter du ligningen lig nul og løs det som en andengradsligning:
0 = x^2 -7,5x +11
Skriv et svar til: Diffentialkvotienter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
