Engelsk

Hvad betyder udtrykket?

17. april 2013 af Marilynnovic (Slettet)

Babble, babble, bitch, bitch
Rebel, rebel, party, party
Sex, sex, sex
And don't forget the violence
Blah, blah, blah
Got your lovey dovey sad and lonely
Stick your stupid slogan in
Everybody sing along

Og hvad betyder det, når det ses i sammenhæng med resten af sangen?

http://www.metrolyrics.com/this-is-the-new-shit-lyrics-marilyn-manson.html


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2013 af Stygotius (Slettet)

Krisser-Risser er på krigsstien igen og går ud fra at andre kender hans popsange.


Svar #2
17. april 2013 af Marilynnovic (Slettet)

Marilyn Manson - This Is The New Shit

Everything has been said before = Alt er blevet sagt før
There's nothing left to say anymore = Der er intet tilbage at sige mere
When it's all the same = Når alt er det samme
You can ask for it by name = Kan du spørge om det ved navns nævnelse

Babble babble bitch bitch = Pludrende, pludrende kælling, kælling
Rebel rebel party, party = Rebelsk, rebelsk fest, fest
Sex, sex, sex, and don't forget the “violence” = Sex, sex, sex, og glem ikke volden
Blah, blah, blah, got your lovey-dovey sad-and-lonely = Bla, bla, bla, fik din kærlige kedelige ensomhed 
Stick your stupid slogan in = Stik dit dumme slogan skråt op
Everybody sing along = Alle synger med

Are you motherfuckers ready = Er I stoddere klar
For the new shit? = Til det nye lort?
Stand up and admit = Stå op og indrøm
Tomorrow's never coming = At morgendagen aldrig kommer
This is the new shit = Dette er det nye lort
Do we get it? No = Forstår vi det? Nej
Do we want it? Yeah = Vil vi have det? Ja

And now it's ”you know who” = Og nu er det, ”du ved hvem”
I got the ”you know what” = Jeg fik fat i, ”du ved hvad”
I stick it ”you know where” = Jeg stikker det op, ”du ved hvor”
You know why, you don't care = Du ved hvorfor, du bekymrer dig ikke
So = Så
Let us entertain you = Lad os underholde dig
Blah blah blah blah everybody sing along = Bla, bla, bla, bla, alle synger med

Marilyn Manson - The Beautiful People

And I don't want you, and I don't need you = Og jeg vil ikke have dig, og jeg har ikke brug for dig
Don't bother to resist, or I'll beat you = Gider ikke modstå, eller jeg slår dig
It's not your fault that you're always wrong = Det er ikke din skyld, at du altid er forkert på den
The weak ones are there to justify the strong = De svage er der for at retfærdiggøre de stærke

The beautiful people, the beautiful people = De smukke mennesker, de smukke mennesker
It's all relative to the size of your steeple = Det hele er relativt i forhold til størrelsen af dit spir
You can't see the forest for the trees = Du kan ikke se skoven for træerne
You can't smell your own shit on your knees = Du kan ikke lugte din egen lort på dine knæ

There's no time to discriminate = Der er ikke tid til at diskriminere
Hate every motherfucker = Hader alle stoddere
That's in your way = Det er i vejen

Hey you, what do you see? = Hej, dig, hvad ser du?
Something beautiful, something free? = Noget smukt, noget frit?
Hey you, are you trying to be mean? = Hej, dig, prøver du at være selvfed?
If you live with apes man, it's hard to be clean = Hvis du lever med aber, mand, så er det svært at blive ren

The worms will live in every host = Ormene vil leve i alle hoteller
It's hard to pick which one they eat most = Det er svært at udpege den, de oftest spiser

The horrible people, the horrible people = De forfærdelige mennesker, de forfærdelige mennesker
It's as anatomic as the size of your steeple = Det er lige så anatomisk som størrelsen af dit spir
Capitalism has made it this way = Kapitalismen har lavet det på den måde
Old-fashioned fascism will take it away = God, gammeldags fascisme vil fjerne det


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. april 2013 af Stygotius (Slettet)

Make yourself scarce !


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. april 2013 af Andersen11 (Slettet)

Den første sang i #2 lever da helt op til sin titel.


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. april 2013 af Stygotius (Slettet)

he - he


Svar #6
30. april 2013 af Marilynnovic (Slettet)

Marilyn Manson - This Is The New Shit

Everything has been said before = Alt er blevet sagt før

There's nothing left to say anymore = Der er intet mere at sige længere

When it's all the same = Når alt er det samme

You can ask for it by name = Du kan spørge om det ved navn

Babble babble bitch bitch = Pludrende, pludrende kælling, kælling

Rebel rebel party, party = Rebelsk, rebelsk fest, fest

Sex, sex, sex, and don't forget the “violence” = Sex, sex, sex, og glem ikke volden

Blah, blah, blah, got your lovey-dovey sad-and-lonely = Bla, bla, bla, fik din kærlige kedelige ensomhed

Stick your stupid slogan in = Stik dit dumme slogan skråt op

Everybody sing along = Alle synger med

Are you motherfuckers ready = Er I stoddere klar

For the new shit? = Til det nye lort?

Stand up and admit = Rejs op og indrøm

Tomorrow's never coming = Morgendagen vil aldrig komme

This is the new shit = Dette er det nye lort

Do we get it? No = Forstår vi det? Nej

Do we want it? Yeah = Vil vi have det? Ja

And now it's ”you know who” = Og nu er det, ”du ved hvem”

I got the ”you know what” = Jeg fik fat i, ”du ved hvad”

I stick it ”you know where” = Jeg stikker det op, ”du ved hvor”

You know why, you don't care = Du ved hvorfor, du bekymrer dig ikke (Du er ligeglad)

So = Så

Let us entertain you = Lad os underholde dig

Blah blah blah blah everybody sing along = Bla, bla, bla, bla, alle synger med


Marilyn Manson - The Beautiful People

And I don't want you, and I don't need you = Og jeg vil ikke have dig, og jeg har ikke brug for dig

Don't bother to resist, or I'll beat you = Lad vær med at gøre modstand, eller jeg vil slå dig

It's not your fault that you're always wrong = Det er ikke din skyld, at du altid er forkert på den

The weak ones are there to justify the strong = De svage er der for at retfærdiggøre de stærke

The beautiful people, the beautiful people = De smukke mennesker, de smukke mennesker

It's all relative to the size of your steeple = Det hele er relativt i forhold til størrelsen af dit spir

You can't see the forest for the trees = Du kan ikke se skoven for træerne

You can't smell your own shit on your knees = Du kan ikke lugte din egen lort på dine knæ

There's no time to discriminate = Der er ikke tid til at diskriminere

Hate every motherfucker = Hader alle stoddere

That's in your way = Det er i din vejen

Hey you, what do you see? = Hej, dig, hvad ser du?

Something beautiful, something free? = Noget smukt, noget frit?

Hey you, are you trying to be mean? = Hej, dig, prøver du at være selvfed?

If you live with apes man, it's hard to be clean = Hvis du lever med aber, mand, så er det svært at blive ren

The worms will live in every host = Ormene vil leve i hver væld

It's hard to pick which one they eat most = Det er svært at vælge hvilken en de oftest spiser mest

The horrible people, the horrible people = De forfærdelige mennesker, de forfærdelige mennesker

It's as anatomic as the size of your steeple = Det er lige så anatomisk som størrelsen af dit spir

Capitalism has made it this way = Kapitalismen har lavet det på denne måde
Old-fashioned fascism will take it away = Gammeldags mode fascisme vil fjerne det.


Brugbart svar (0)

Svar #7
30. april 2013 af Stygotius (Slettet)

Det er ikke tilladt at "floode", navnlig ikke med pop-lort, her på Studieportalen.


Skriv et svar til: Hvad betyder udtrykket?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.