Fysik

Opgave 11

22. april 2013 af nadja4 (Slettet)

Hej med jer, sidder med en fysikopgave og har prøvet at løse den men kan ikke gribe den an, så derefor vil jeg  spørge om der er nogen der kan hjælpe mig med at komme i gang. Opgaven er vedhæftet!

På forhånd tak

Vedhæftet fil: opgave 11.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2013 af hesch (Slettet)

Fluxen gennem spolen bestemmes af det antal cirkler, med "x" eller "•", som spolen omspænder.

Fluxen betegnes "normalt" ved ψ = ( magnetisk induktion = 0,1T ) * areal, og den inducerede spænding i spolen = dψv / dt., hvor ψv = flux * vindingstal.

Prøv herfra.


Skriv et svar til: Opgave 11

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.