Fysik

Masseenergi og kernemasser

24. april 2013 af zuku (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej studieportalen.
Håber I vil hjælpe mig med denne opgave, da jeg ikke forstår hvad jeg skal gøre.

Vis, at:

1 u * c2 = 1,492419 * 10-10J = 931,4942 MeV

Benyt, at:

u = 1,660540*10-27kg

e=1,6021773*10-19C

c=2,99792458*108m/s

Mvh. Signe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2013 af mette48 (Slettet)

Du er hurtig til at "give op" må jeg sige.

Du sætter ikke engang ind i udtrykket.

Hvor meget synes du selv du bør have i dovenskab ud over at du undgår at lære noget?


Svar #2
24. april 2013 af zuku (Slettet)

Er jeg hurtig til at give op, er jeg doven? Jeg synes du er hurtig til at bedrømme ud fra nogle opgaver må jeg sige! Hvis du tror jeg beder om hjælp her inde for at I skal lave det hele for mig, så kan du godt tro om igen (OG HAR JEG OVERHOVEDET BEDT OM DET!!) - det vil da være det mest latterligste at gøre, eftersom jeg skal op i fysik om en måned. Der er nok en grund til at jeg beder om hjælp herinde, da jeg, som tidligere skrevet, virkelig aldrig har været god til "atom-kerner" overhovedet!

Nogle gange skal man bare tænke sig om før man taler. Du aner intet om mit liv, og om mine problemer. Så hvis du ikke har noget pænt at sige, at hold dig væk. Utroligt at man skal blive nedgjort sådan, bare fordi man gerne vil have lidt hjælp, utroligt!


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. april 2013 af peter lind

#2 Du skal altså selv lave et stykke arbejde. Hvis du ikke gør det får du ikke lært noget. Du skriver en formel op samt de data der skal sættes ind i formlen. Det eneste der er tilbage er at sætte de data ind i formlen. Alligevel beder du om hjælp. Du skal ikke vente at vi taster det ind på en lommeregner for dig


Svar #4
24. april 2013 af zuku (Slettet)

Jeg er ked af I har misforstået det således. Jeg har virkelig svært ved at forstå mine opgaver, da jeg finder fysik rigtig svært, og jeg havde slet ikke forstået hvordan den skulle løses - men det gør jeg nu. Undskyld ulejligheden :-)


Skriv et svar til: Masseenergi og kernemasser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.