Fysik

hjælp

28. april 2013 af camilla1234567890 (Slettet)

jeg skal bruge hjælp til den del der er markeret med rød

 

Vedhæftet fil: Standselængde.doc

Brugbart svar (1)

Svar #1
28. april 2013 af peter lind

Du har at Ekin = Ff*Δs. På grafen er hældningen derfor gnidningskraften. Gnidningskoefficienten kan du finde af Ff=μ*N=μ*m*g


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.