Matematik

Hjælp Hjælp

28. april 2013 af Nemo0705 (Slettet)

Hej har brug for hjælp til svar og hjælp til nogen opgaver om diffenrence,produktet og summen som jeg ikke aner hvad er og har ikke haft noget om det endnu.

Diffenrencen mellem 23 og 11?

Produktet af 13 og 6?

Summen af 14 og 12?

Tak på forhånd

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2013 af hehehej (Slettet)

Differencen = 23-11
Produktet= 13*6
Summen= 14+12


Svar #2
28. april 2013 af Nemo0705 (Slettet)

er det så nemt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. april 2013 af hehehej (Slettet)

Ja, du kunne eventuelt søge på nettet.


Svar #4
28. april 2013 af Nemo0705 (Slettet)

tusind tak


Svar #5
28. april 2013 af Nemo0705 (Slettet)

har lige to andre

Michael sætter 15000 kr. i banken til en rente på 6 % p.a.

Efter 1 år kan Michael i alt hæve?

Renten af 16000 kr. i et halvt år til 5 % p.a. er 

 


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. april 2013 af hehehej (Slettet)

15000*1,06=               kr hvis nu det havde været efter 2år skulle det være 15000*1,06^2

Da de nu vil have os til at udregne et halvt år skal vi regne med halvdelen af 5 hvilket er 2,5

16000*0,025=16400 kr


Skriv et svar til: Hjælp Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.