Matematik

De komplekse tal

28. april 2013 af mimok (Slettet)

Jeg har fået en opgave om konlpekse tal, og jeg tror, at jeg har en forkert tilgang til opgaven. Opgaven lyder:

Lad x=4+7i og y=6-i være komplekse tal.

a) Beregn x+y

x+y=4+7i+6-i=6i+10

Jeg har brug for hjælp, mange tak på forhånd!


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. april 2013 af peter lind

Det er godt nok


Svar #2
28. april 2013 af mimok (Slettet)

Tak! 


Skriv et svar til: De komplekse tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.