Matematik

Brøker.

28. april 2013 af hehehej (Slettet)

62 1/3+ 9 1/4 = 71 7/12

22 3/7 - 6 2/5 = 16 6/35

7 2/3 * 6 = 8

Ser udregningen rigtig ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2013 af Hansijensen (Slettet)

De to sidste er forkerte

22 3/7 - 6 2/5 = 22 15/35 - 6 14/35 = 16 1/35

(7+ 2/3) * 6 = 23/3 * 6  = 138/3 = 46

eller

7+((2/3)*6) = 7+4 = 11


Skriv et svar til: Brøker.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.