Kommentarer til Studieportalen.dk

job her?

11. oktober 2005 af Mette_A (Slettet)
Hej herinde.
jeg kunne godt tænke mig at spørge alle de redaktører osv om det at hjælpe folk herinde er et job og om I får løn for det? og hvordan i evt. har fået dette job? lyder nemlig som et godt sted at hjælpe mennesker, og det er noget jeg synes er utrolig spændende.

KH Mette

Brugbart svar (2)

Svar #1
11. oktober 2005 af Duc_de_monde (Slettet)

Det er frivilligt arbejde. (opg. redaktører in mente)

Ret mig hvis jeg tager fejl.

Brugbart svar (2)

Svar #2
11. oktober 2005 af Epsilon (Slettet)

Studieportalen er et non-profit foretagende; ingen af hjælperne (opgaveredaktørerne inklusive) herinde aflønnes. Det er hjælp på frivillig basis.

Ikke desto mindre, eller måske netop derfor, er det en fordel inden for hvert fag/fagområde at have flere fagligt kompetente kræfter, som i ny og næ kan afsætte lidt tid til faglig vejledning i det omfang, at de orker det.

Såfremt du mener at kunne bidrage med ekspertise inden for dansk eller for den sags skyld andre fag, skal du da være velkommen.

//Epsilon

Svar #3
11. oktober 2005 af Mette_A (Slettet)

okay! og man skal ikke melde sig til nogen steder eller lign.? Min lærer kan ikke bruge studieportalen i mod mig vel? Altså hvis jeg nu får en god idé herinde fra til en opgave er det så ulovligt??! Og blander studieportalen sig udenom sådanne sager hvis det skulle ske.. af ren og skær nysgerrig bare? ;)

KH Mette

Brugbart svar (2)

Svar #4
11. oktober 2005 af Moderatoren

#3 Du har jo meldt dig til!


Det kan han kun hvis du kopiere direkte fra en opgave!

Brugbart svar (2)

Svar #5
11. oktober 2005 af Duffy

For mig er det et job - endda et godt job. Faktisk et rigtig GODT job.

Joh, og jeg får løn - en rigtig god løn endda.

Den er lærer mest her er faktisk dem der hjælper vil jeg vove at påstå.
Vi øver os i at for klare tingene på flere måder og vi har efterhånden lavet den samme type opgave tusinde gange hvoraf man bare får 5 kilometer bagland i det respektive fag man hjælper i.

Jeg er opg. red. i spansk og jeg kan da mærke at jeg meget hurtigt er blevet væsentlig bedre til spansk end jeg var for bare få måneder siden - se DÉT er min løn - en rigtig god løn. :):):)

Men ;) læreren skal vel også have noget at rette.

Det må være mærkeligt: for det er jo ikke altid at jeg har tid til rette herinde - den ene gang vil rette noget næsten fejlfrit og
den næste gang noget med nogle simple fejl. Læreren får jo ikke et rigtigt billede at elevens standpunkt.
Well, hvorom alting er så håber jeg selvfølgelig at eleven vitterligt lærer noget at vores rettelser, for det kan vel være ligegyldigt hvem der laver korrektionerne.
Jeg har heller ikke patent på at rette herinde, og dine, MHE, besyv er hjertelig velkomne...


Vi har alle herinde en eller anden holdning til det at hjælpe nogen med noget. Min er ambivalent og det kan man læse om i min vidtløftige profil.

Men jeg må sige at det helt er op til den der får lavet rettelser at få noget lærdom op under neglene. Jah, man kan da af og til sidde med den følelse af at man laver en bjørne-tjeneste.

Som sagt: Personligt lærer JEG selv MEGET af at lave rettelser, for jeg får jo en større rutine med og i sproget og matematikken.



Duffy

Svar #6
12. oktober 2005 af Mette_A (Slettet)

Det lyder alt sammen rigtig godt, men har også den opfattelse at det ikke nyttet noget bare at give svarene, men det må være utrolig svært at hjælpe ordentlig sådan over nettet, men alligevel effektivt. Vil nok gerne være gymnasielærer i dansk, så det kunne være en god prøvelse. Men der er en ting der undrer mig - kan man ikke slette "tråde" under dette forum? Hvis man nu skriver helt forkert og sådan.

Brugbart svar (2)

Svar #7
12. oktober 2005 af ninnacaroline (Slettet)

#6 nopes, det kan man ikke

Brugbart svar (2)

Svar #8
12. oktober 2005 af Peden (Slettet)

Hvis man skriver noget rigtigt skidt kan man skrive til en moderator, og så kan han/hun/jeg ændre det. Er det bare en banal fejl kan man jo bare tilføje det nedenunder.

Skriv et svar til: job her?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.