Matematik

50 procent ud af 200 = 25 right?

30. april 2013 af jihudsif (Slettet)

50 procent ud af 200 = 25 right?


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. april 2013 af Mathjæ (Slettet)

Nej

 

200/100*50 = 100 

Derfor

100 er 50 % af 200


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. april 2013 af kiskiss (Slettet)

Nej, 25 % af 200 er 50. 
50 % er det samme som halvdelen.
(200/100)*50 = 100


Svar #3
30. april 2013 af jihudsif (Slettet)

Kan i forklarer det lidt bedre?


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. april 2013 af Mathjæ (Slettet)

Hvis du har en 50 øre og du skal bruge 1 krone så skal du bruge 2 stk 50-øre dvs. halvdelen (50 %) af 1 kr

Hvis du har 200 kr og skal dele halvdelen (50 %) med en anden så får i begge 100 kr hver (dvs. 50+50=100 %)


Svar #5
30. april 2013 af jihudsif (Slettet)

Ok, hvis nu at den ene ville have 75 procent af de 200 hvad så?


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. april 2013 af Limederf (Slettet)

#5

200/100*75 = 150 kr.


Svar #7
30. april 2013 af jihudsif (Slettet)

Hvor mange procent er 6 ud af 47?  Det er: 47/100 * 6 = 2.82 procent? Eller 6/47= 0,1276 * 100 = 12,765? 


Brugbart svar (0)

Svar #8
30. april 2013 af Limederf (Slettet)

#7

Det er 6/47.


Svar #9
30. april 2013 af jihudsif (Slettet)

Men hvorfor er det ikke den første?


Brugbart svar (0)

Svar #10
30. april 2013 af Limederf (Slettet)


Svar #11
30. april 2013 af jihudsif (Slettet)

Hvis det er udgør så er det den anden måde man skal gøre det. Men hvis det er 6 ud af 47 så er det den første ?


Brugbart svar (0)

Svar #12
30. april 2013 af Limederf (Slettet)

Hvad er det helt præcist, du vil finde ud af? Jeg er forvirret ...


Brugbart svar (0)

Svar #13
30. april 2013 af Limederf (Slettet)

Hvis du vil finde ud af, hvor meget 6% af 47 er:
47/100*6 = 2,82
Hvis du vil finde ud af, hvor stor en del 6 udgør af 47:
6/47 = 0,1276 * 100 = 12,76%


Skriv et svar til: 50 procent ud af 200 = 25 right?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.