Matematik

V=Kube

30. april 2013 af linda1989 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hejsa :)

Jeg har fået en opgave hvor jeg skal finde, rumfanget af kuben i Danfoss Universe. Kubens sidelængde er : 23 meter.

tænkte om I vidste hvordan man gør ?? :)

hilsen linda


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2013 af KimT.T. (Slettet)

Antages det, at kuben rent faktisk er kubisk - dvs. at alle dens sidelængder er ens - må volumenet af kuben være givet ved

     V = s · s · s = s3

V = (23 m)3 = 12167 m3


Svar #2
30. april 2013 af linda1989 (Slettet)

tusind tak ska du ha :)


Skriv et svar til: V=Kube

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.