Matematik

hjælp

01. maj 2013 af emil2 (Slettet)

Terningens rumfang er 1000 cm3

Kantlængden er? 10 cm

En sides areal er? 10*10=100

Er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

Ja. Arealet skal være cm2 .


Svar #2
01. maj 2013 af emil2 (Slettet)

Overfladeareal er? 600.. er det korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. maj 2013 af mette48 (Slettet)

Du mangler enheden. Først når den er med kan man afgøre om resultatet er rigtigt


Svar #4
01. maj 2013 af emil2 (Slettet)

600 cm2


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. maj 2013 af 123434 (Slettet)

Terningens rumfang er 1000 cm3

Kantlængden er? 10 cm
 

rumfang:10cm*10cm*10cm=1000cm^3

areal af side:10cm*10cm=100cm^2

Overfladeareal:(10cm*10cm)*6=100cm^2*6=600cm^2

 


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.