Matematik

bestem forskrifterne

01. maj 2013 af Maliinaithomsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej

 

Jeg er i gang med at lave matematik eksamensopgave, og der er jeg gået i stå med en opgave hvor jeg skal bestemme forskriften for g og h ...

 

har vedhæftet den... 

Vedhæftet fil: forskrift.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2013 af PeterValberg

Da det er lineære sammenhænge og der er opgivet to punkter for hver af forskrifterne, du skal finde.
Hvis du ikke lige kan huske hvordan, man gør det, så se denne video fra FriViden.dk 

[ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. maj 2013 af mathon

generelt

                    to-punktsformlen:
                        for x2 ≠ x1

                                                     y - y1   y2 - y1
                                                     ------ = -------                             
                                                     x - x1    x2 - x1

 

                   for x2 = x1

                                                   x = x1      punktformat  (x1,y)

                   


Svar #3
01. maj 2013 af Maliinaithomsen (Slettet)

mange tak. fik lavet opgaven :) 


Skriv et svar til: bestem forskrifterne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.