Matematik
Harmonisk svingning
03. maj 2013 af
JanieJones (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
En funktion er givet ved f(x)= 2x+2Sin(x) x tilhører [0;2]
a) Bestem x-værdier til de tangenter til grafen for f, som er parallelle med linjen bestemt
vedligningen = (2+kvadratrod 3) x+1
b) Bestem den stamfunktion til f, som opfylder at F(0)=5
c) En punkt mængde M er afgrænset af grafen for f , x-aksen og linjen x = 2. Bestem
arealet af denne punktmængde.
a) Bestem x-værdier til de tangenter til grafen for f, som er parallelle med linjen bestemt
vedligningen = (2+kvadratrod 3) x+1
b) Bestem den stamfunktion til f, som opfylder at F(0)=5
c) En punkt mængde M er afgrænset af grafen for f , x-aksen og linjen x = 2. Bestem
arealet af denne punktmængde.
Svar #1
03. maj 2013 af SuneChr
a) Find de x ∈ [0 ; 2] hvorom der gælder f ' (x) = (2 + √3)
b) Indsæt x = 0 i stamfunktionen til f og sæt den lig med 5. Løs ligningen ved at finde den arbitrære konstant.
c) Integrér f indenfor punktafgrænsningen.
Det begynder at ligne en serie af opgaver, du vil have en anden til at løse.
Du må stille spørgsmål, men du skal selv regne opgaverne.
Skriv et svar til: Harmonisk svingning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
