Fysik

adiabatisk

09. maj 2013 af fysiskbb (Slettet)

For en adiabatisk proces gælder der, at
q=0
q = q_rev
?S = ∫(dq_rev)/T = 0
Er der nogen, der evt. Kan forklare mig hvad der menes?


Svar #1
09. maj 2013 af fysiskbb (Slettet)

der skulle stå delta S


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

En adiabatisk proces foregår uden udveksling af energi med omgivelserne.

Du må selv vide af sammenhængen i teksten, hvad der menes med de forskellige symboler. "rev" henviser nok til en reversibel proces.


Skriv et svar til: adiabatisk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.