Matematik

kn = k0(1+r)n

13. maj 2013 af Aaby17 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej,

Jeg skal gøre rede for begrebet fremskrivningsfaktor, og hvordan den anvendes i procentregning.
Redegør for renteformlen: kn = k0(1+r)n
Inddrag evt. emneopgaven ’Lån og renter’.

Håber nogle kan hjælpe mig.

Mvh Aaby


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2013 af PeterValberg

[ LINK ]

se eventuelt hele videosamlingen om emnet: [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: kn = k0(1+r)n

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.