Matematik

hjælp

13. maj 2013 af daniiiii (Slettet)

(a-2)*(3*a) =6

Korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2013 af SuneChr

3a2 - 6a  =  3a(a - 2)


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. maj 2013 af Yang (Slettet)

Nej. Gang parentesen ud. 


Svar #3
13. maj 2013 af daniiiii (Slettet)

Ups jeg mente (a-2)*(3+a)


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

Gang hvert led i den ene parentes med hvert led i den anden. Jeg formoder, at højresiden "6" er dit bud på resultatet, og det er ikke korrekt.


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. maj 2013 af Yang (Slettet)

(a-2)*(3+a) = 3a+a2-6-2a

reducer selv. 


Svar #6
13. maj 2013 af daniiiii (Slettet)

1a+a^2-6

Korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #7
13. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

#6

Ja.


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.