Matematik

Hjælp

15. maj 2013 af Mikkel2221 (Slettet)

Afrund til helt antal 5457612 mio ... = 5 mio

Afrund til helt antal 3225689000 mia ..= 3 mia

Er det korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2013 af mette48 (Slettet)

man kan ikke afrunde mio og mio til helt tal, men det er nok ikke det du mener

5457612 afrundes til mio giver 5 mio

3225689000 afrundes til mia giver 3 mia

 


Svar #2
15. maj 2013 af Mikkel2221 (Slettet)

Altså er det lige gyldigt om jeg skriver 5000000 eller 5
Mio

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. maj 2013 af 123434 (Slettet)

Det er op til dig.

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. maj 2013 af mette48 (Slettet)

Det kommer helt an påsammenhængen.


Svar #5
16. maj 2013 af Mikkel2221 (Slettet)

Fx Afrund til helt antal millioner

5457612  ...... = mio  Skal jeg så skriv 5 mio. eller 5000000

 


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. maj 2013 af mette48 (Slettet)

Det vil være urimeligt at skrive 5000000, da dette angiver et meget nøjagtigere tal end det oprindelige.

5457612 bør skrives som 5*106 eller 5 mio hvilket er meget upresist fordi man har afrundet den oprindelige værdi


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.