Matematik

Retvinklet trekant

16. maj 2013 af Albasin (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej. 

Jeg sidder med en matematikaflevering og er gået lidt i stå. Den skal afleveres kl 20, så er lidt presset. Opgaven lyder således: 

 

Figuren viser en retvinklet trekant ABC. Nogle af trekantens mål fremgår af figuren.
a) Bestem vinkel A 

 

Jeg kender siden c = 12,7 og b = 11,1.......jeg ved ikke hvilken formel jeg skal bruge her....håber at nogen kan hjælpe 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2013 af SuneChr

Jeg går ud fra, at C er den rette vinkel.

Da har vi

cos A  =  b / c


Skriv et svar til: Retvinklet trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.