Matematik

(x+1)(x+2)=0

19. maj 2013 af Emillios (Slettet) - Niveau: C-niveau
Jeg kan ikke få diskriminanten til at blive positiv, tak for hjælpen på forhånd

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2013 af c_aastrup

Du behøver ikke at regne diskriminanten ud, den bør løses som følger

(x+1)(x+2)=0

x +1 = 0        v    x+2 = 0

x = -1             v  x = -2

 


Skriv et svar til: (x+1)(x+2)=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.