Matematik

Hjælp

20. maj 2013 af Anders153 (Slettet)

Tv-udsendelse begynder kl 19:30,  varer 27 minutter. Udsendelsen slutter 19:57.                                                                 3 minutter og 15 sek. 195 sek rigtigt?                                                                                                                                                                           


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2013 af mette48 (Slettet)

Hvad er spørgsmålet til ovenstående?


Svar #2
20. maj 2013 af Anders153 (Slettet)

Om det er rigtigt :) Altså 3 m. 15 sek = 195 sek. og Tv-udsendelse begynder kl 19:30 og varer 27 min. Udsendelsen slutter? =19:57


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. maj 2013 af hesch (Slettet)

Jo, men hvad betyder 3 min, 15sek ? Hvad er det for en tid ?

19:30 + 0:27 = 19:57   ( der er ingen "menter" her. )


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. maj 2013 af mette48 (Slettet)

#2 dine svar er rigtige


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.