Matematik

løs kvadratsætning

22. maj 2013 af PedoPandaPropaganda (Slettet) - Niveau: B-niveau

(a+b)(a-b)-(a+b)^2

Jeg er ret sikker på at (a+b)*(a-b) er ligemed a^2-b^2, ikke sikker med resten.


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2013 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. maj 2013 af PeterValberg

Kvadratsætningerne:

 

se eventuelt [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

(a+b)(a-b) - (a+b)2 = (a+b)·(a-b -(a+b)) = (a+b)·(a-b -a-b) = -2b·(a+b)


Skriv et svar til: løs kvadratsætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.