Matematik

Integral

23. maj 2013 af ASL1 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Jeg har vedhætet en opgave, som jeg er lidt i tvivl om, og håber der er en der kan hjælpe.

Jeg Har bestemt E=25, F=0 og G=25^2/(1-v^2). Jeg mener, at formlen for integralet er ∫(_D)ψ(x,y,z)*||σ_u' x σ_v'|| dU. Men hvordan finder jeg ψ? og er det overhovedet rigtigt? 

Tak på forhånd?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2013 af Drunkmunky (Slettet)

Geometri 1 Du er givet \Psi Det burde ikke være så svært at se at dette er det samme, hvis du bare restringere denne til \sigma(D). Du kan benytte Definition 3.9.2 i Curves and Surfaces til at se at du bare skal vise at \tilde{\Psi} restringeret til \sigma(D) er kontinuert. Hermed følger et lille billed af min udregning: http://puu.sh/2ZHgA.png

Svar #2
23. maj 2013 af ASL1 (Slettet)

1000 tak for svaret :)


Skriv et svar til: Integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.