Matematik

hjælp

24. maj 2013 af Benjamin45 (Slettet)

1100 mio. kr = ....... mia. kr.         Er resultatet så 11000000 mia kr.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2013 af 123434 (Slettet)

1000 millioner =1 milliard 


Svar #2
25. maj 2013 af Benjamin45 (Slettet)

Er 1100000000 så korrekt?:)

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du skal dividere et antal millioner med 1000 for at få det i antal milliarder .


Svar #4
25. maj 2013 af Benjamin45 (Slettet)

Er det så 1000000000 mia? 1000000/1000=1 mia

Brugbart svar (0)

Svar #5
25. maj 2013 af 123434 (Slettet)

1100 mio.=1,1 mia.


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.