Matematik

f(x)=2*ex+1

27. maj 2013 af miejensen1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogle som kan hjælpe mig med denne opgave uden hjælpemidler:

En funktion f er givet ved 

f(x) = 2 * e^x +1

Bestem f ' (x), og bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P(0,f(0)).

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. maj 2013 af CyPh0z

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

Differentier funktionen, beregn f '(0) og f(0) og indsæt i tangentligningen.


Svar #3
27. maj 2013 af miejensen1 (Slettet)

Jeg er i tvivl om e^x bliver til 1 og om +1 skal fjernes...


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. maj 2013 af Krabasken (Slettet)

f '(x) = 2*e^x*1 + 0 = 2*e^x


(0,f(0)) = (0,3)
 

y - yo = f '(xo) * (x-xo)
 

y-3 = 2*(x-0)
 

Reducer ligningen

;-)
 


Skriv et svar til: f(x)=2*ex+1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.