Matematik
f'(x)=0
19. oktober 2005 af
john2005 (Slettet)
Hejsa..
f'(x)=6-(3/2)x^2
Og f'(x)=-(x-1)^2 * (4x-1)
Nogen der er gode til at udregne nulpunkter?
:( For det er jeg bestemt ikke..
f'(x)=6-(3/2)x^2
Og f'(x)=-(x-1)^2 * (4x-1)
Nogen der er gode til at udregne nulpunkter?
:( For det er jeg bestemt ikke..
Svar #1
19. oktober 2005 af Romulus (Slettet)
fm(x)=6-(3/2)x^2
I denne starter du med at definere leddene i andengradsligning, der er et andengradsled og et konstantled
a=-1.5, b=0, c=6
Nu løser du bare andengradsligningen, hvor følgende er gældende:
For en andengradsligning på formen
ax^2+bx+c=0
er løsningerne givet ved
x=(-b±sqrt(d))/2a
hvor d=b^2-4ac.
I denne starter du med at definere leddene i andengradsligning, der er et andengradsled og et konstantled
a=-1.5, b=0, c=6
Nu løser du bare andengradsligningen, hvor følgende er gældende:
For en andengradsligning på formen
ax^2+bx+c=0
er løsningerne givet ved
x=(-b±sqrt(d))/2a
hvor d=b^2-4ac.
Skriv et svar til: f'(x)=0
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
