Matematik

Forskrift bestemmelse

31. maj 2013 af batman2008 (Slettet) - Niveau: C-niveau

I år 2000 var der 109 millioner mobil-abonnementer i USA.
De følgende år voksede antallet med 14% om året.
a) Indfør passende betegnelser, og opstil en model, der beskriver denne udvikling i antallet af mobil-abonnementer i USA.   jeg ved ik hvilke model der er tale om ? lineær eller eksponentiel :S arghh kan nogen ik hjælpe mig plz


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2013 af PeterValberg

det er en eksponentiel udvikling, da det er en fast procentvis forøgelse pr. år

model:  f(x) = b·(1+r)x

hvor x er antal år efter 2000, b er antal abonnementer i år 2000 og r = 14/100

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (3)

Svar #2
31. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

Dette er Opg 7 i dagens skriftlige HF - eksamen i matematik C,

http://www.uvm.dk/Uddannelser-og-dagtilbud/Gymnasiale-uddannelser/Proever-og-eksamen/Skriftlige-opgavesaet/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF13/Proever%20og%20eksamen/Opgavesaet/130531%202hf131%20MAT_C%2031052013%20297A.ashx

der blev afviklet kl 09:00 - 12:00. Tråden er muligvis oprettet, mens eksamen stadig var under afvikling.


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. juni 2013 af 123434 (Slettet)

Et forslag: y=109*(1,14)^x   x=antal år


Skriv et svar til: Forskrift bestemmelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.