Matematik

diffrentialligning

01. juni 2013 af lol1992 (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg sidder med denne diffrentialligning på hånden :dy/dx = 2y = 4-x (gange) e^(.2x), men jeg kan ikke finde ud af at få tastet den ind på min Cas cx ordendenligt således at den spytter den fuldstændige løsning ud. Kan nogle hjælpe mig ? 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2013 af ChemistryIsKey

Ved ikke om det hjælper, men har du prøvet at skrive

     deSolve(y' = 2y and y' = 4 - x,y,x)

? :)


Skriv et svar til: diffrentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.