Matematik

Hvordan?

01. juni 2013 af Andersen2344 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

 

 

Hvordan kan:          V(4s) = (-4,6)   m/s       give        I V4 l = 20,52218 m/s                   

                                                 -20.0

 

 

Denne parentes er en lang parentes der dækker både -4,6 og -20.0 ---->   (-4,6)

                                                                                                                                       -20.0

ovenover V er der en streg -->, altså V er en vektor.

 

Håber i kan hjælpe.

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2013 af peter lind

Kom med en ordentlig beskrivelse af opgaven og hvad problemet er. Vedlæg evt. opgaven som pdf fil


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. juni 2013 af YesMe (Slettet)

Hvis v(4) = (-4.6 , -20.0), så er størrelsen for denne hastighed

|v(4)| = √((-4.6)2 + (-20.0)2) = 20.52 m/s.


Skriv et svar til: Hvordan?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.