Matematik

Differentialregning

02. juni 2013 af Kaan* (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan finder jeg toppunkt ved hjælp af differentialregning f'(x)=0 skal jeg bruge

f(x)=4x2+6x+3

f'(x)=8x+6

hvad gør jeg så når jeg skal finde toppunkt og hvonår skal jeg sætte f'(x)=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2013 af Krabasken (Slettet)

hvad gør jeg så når jeg skal finde toppunkt og hvonår skal jeg sætte f'(x)=0?

Nu.

Du sætter simpelthen f'(x) = 0

;-)

 


Svar #2
02. juni 2013 af Kaan* (Slettet)

så finder jeg x værdierne, hvad med toppunkt


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. juni 2013 af Krabasken (Slettet)

den fundne x værdi indsætter du i f, så har du (x,y) til toppunktet

;-)


Svar #4
02. juni 2013 af Kaan* (Slettet)

kan det passe jeg får (3,-9) 


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. juni 2013 af Krabasken (Slettet)

Nej - det bliver knap så pæne tal

Find først x

8x + 6 = 0


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. juni 2013 af Krabasken (Slettet)

Skitse

;-)

Vedhæftet fil:000.PNG

Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.