Fysik

fsa f/k - foregår???

03. juni 2013 af Anneeeeeeeee (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej alle,

Vile høre om der er nogle af jer der har været til fysik/kemi afgangsprøve, og vil høre hvordan den helt præcist foregår, hvordan man trækker, hvor lang tids forberedelse der inde, hvor lang tid man skal forklare om emnet, og hvor mange forsøg man skal lave sådan cirka:-)

-Håber i kan hjælpe!!


Brugbart svar (2)

Svar #1
04. juni 2013 af tjibi23

Det kommer jo helt an på omstændighederne, trækker du et emne, som ioniserende stråling, så ville det jo være oplagt at måle henfaldene og andre eksperimenter. I bund og grund skal du lave eksperimenter nok til, at du kan forklare alt du ved om emnet uden, at du kommer for langt ud af tangenten. Husk nu at at kvalitet er bedre end kvantitet når man snakker mængden af eksperimenter men husk nu selv et simpelt eksperiment kan være kvalitet hvis du kan forklare noget ud fra det. Du skal klart huske at det er jo godt at kunne det man har læst i en bog eller på nettet men husk nu at vise at du også kan tænke når du ikke har et hjælpemiddel i hånden. Tager et eksperiment lang tid så skal du måske overvejer om du ikke hellere skal forklare hvordan det i teorien fungerer.
M.h.t. At trække et emne så gjorde min lære det bare sådan at man sagde et hvilket som helst tal og så fandt han et emne til os.
Hos mig var vi to grupper inde ad gangen og vi fi så derfor 50/50 af lærernes tid
Vi fik cirka 10 minutter til at lave disposition hvor lære og sensor kom hen og skulle høre om vores disposition( husk nu at gøre rede for det der står i din disposition).
Prøven varer 2 timer inkl. Votering trækning af emne og eksaminering du har nok cirka halvanden time til at lave eksperimenter og snakke med lærer og sensor
Der skulle vist ikke være noget forberedelsestid.
Når du trækker et emne om det er godt eller ej bare virk iskold
Jeg håber du får 12 som min bror og jeg da vi gik op sammen :)

Svar #2
04. juni 2013 af Anneeeeeeeee (Slettet)

tusind tak for svar!


Skriv et svar til: fsa f/k - foregår???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.