Matematik

Procent

03. juni 2013 af Pizzaglad (Slettet)

Hej (: er der nogen som kan hjælpe mig med:

16 kr er 10% af __________ kr

Hvordan løser man sådan en opgave?

På forhånd tak (;


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juni 2013 af lglglgmama (Slettet)

jeg tror at den regnes således ud, men jeg er ikke helt sikker:

16 kr / 10 = 1,6

1,6 * 100 = 160 kr.

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. juni 2013 af Krabasken (Slettet)

En overskuelig metode, der altid kan bruges:

10% = 16 kr.

1% = 16/10 kr.

100% = 100*16/10 kr. = 10*16 kr. = 160 kr.

;-)


Svar #3
04. juni 2013 af Pizzaglad (Slettet)

Ok (; mange tak for hjælpen!

Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.