Fysik

E=m*c^2

05. juni 2013 af kageerdrone (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej. Hvad kan man fortælle om E=m*c^2? Hvad bliver den egentlig brugt til? (-:


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2013 af kasp9201 (Slettet)

Dav :D

 

Sætningen E=mc^2 fortæller os, at masse bare er et andet udtryk for energi, da det gælder, at E=energi, m=masse c=lysets hastighed 


Svar #2
05. juni 2013 af kageerdrone (Slettet)

Tak. :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. juni 2013 af Jens6554545 (Slettet)

Det er et udtryk for, at energi kan omdannes til masse. Masse og energi er ækvivalente.


Skriv et svar til: E=m*c^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.