Matematik

Opgave, trigonometri

06. juni 2013 af sashii - Niveau: A-niveau

Jeg er i gang med at lave samme opgave som her:
https://www.studieportalen.dk/forums/Thread.aspx?id=602542

 

Jeg forstår godt hvorfor man siger 90/30 = (200-x), men hvorfor dividerer man (200-x) med x?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2013 af NejTilSvampe

Svaret ligger i #1.

Forholdet mellem siderne i ensvinklede trekanter er ens.

Udtrykket " 90/30 = (200-x) " beskriver intet i sig selv, derfor giver det ikke mening at du "forstår" dette.

Det er udtrykket " 90/30 = (200-x)/x " der er ligningen du skal løse.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. juni 2013 af 123434 (Slettet)


Svar #3
06. juni 2013 af sashii

#1, men hvorfor skal man dividere med x? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. juni 2013 af NejTilSvampe

#3 -

Forholdet mellem siderne i ensvinklede trekanter er ens.


Skriv et svar til: Opgave, trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.