Matematik

Matematik A

06. juni 2013 af MPML (Slettet)

Hey 

jeg skal til prøve i matematik A , nogen der evt kunne give mig nogen god tip.

jeg sidder med to opgaver lige nu , som jeg gerne vil have hjælp til..  nogen der kan hjælpe 

Vedhæftet fil: New Picture (1).bmp

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2013 af peter lind

Opgave 7

Betragt siderne BD og CD som ubekendt. Dee. Bruger du reglen om tangens i en retvinklet trekant får du

tan(α) = CD/AD = CD/(AB+BD)

tan(β) = CD/BD

Det giver 2 ligninger med  de 2 ubekndte som du kan løse

Opgave 8

Kald længden af den ene side for x. Brug oplysningerne til at finde de andre sider udtrykt ved x. Brug dernæst cosinusrelationerne til at finde vinklerne. Det bemærkes at x går ud af beregningerne. Du kan evt. også sætte en af siderne til 1 og så finde længderne af de andre sider.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. juni 2013 af mathon

opgave 7:

                




                             tan(β) • tan(α)
                  ICDI = ------------------ • IABI
                             tan(β) - tan(α)


                              tan(37,6º) • tan(27,2º)
                  ICDI = ----------------------------- • (50 km)
                              tan(
37,6º) - tan(27,2º)


Skriv et svar til: Matematik A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.