Fysik

Solenergi

07. juni 2013 af 1234radioen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Måske spørger jeg lidt dumt, men hvilken energiform er solenergi? Altså man kan jo sige, at vindenergi og vandkraft er mekanisk energi, ikke? Hvad hører solenergi så til?


Brugbart svar (2)

Svar #1
07. juni 2013 af Andersen11 (Slettet)

Det er fotoner, elektromagnetisk energi, der omdannes til varme eller elektrisk energi.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. juni 2013 af mathon

 

                                    Efoton = h • f = h • (c / λ) = (h • c) / λ = (1240 eV·nm) / λ


Skriv et svar til: Solenergi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.