Matematik

Udled differentialkvotienten´af f(x)=x^1/2

12. juni 2013 af tubbe1994 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg mangler lidt hjælp til matematik. Jeg er ramt ind på et spørgsmål, hvor jeg skal Udlede differentialkvotienten f(x)=√x.  Men hvordan Udleder man differentialkvotienten f(x)=√x?? håber at i kan hjælpe mig!


Svar #1
12. juni 2013 af tubbe1994 (Slettet)

Den er beskrevet som f(x)=√x i opgaven!


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. juni 2013 af PeterValberg

Benyt at:

brug den generelle regel for polynomier:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. juni 2013 af LubDub (Slettet)

se


Svar #4
12. juni 2013 af tubbe1994 (Slettet)

Tak for hjælpen:)


Skriv et svar til: Udled differentialkvotienten´af f(x)=x^1/2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.