Matematik

Eksponentiel vækst

18. juni 2013 af sazza95v (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan ser en eksponentiel model ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. juni 2013 af mathon

 

                             f(x) = y = b • ax       a,b>0


Svar #2
18. juni 2013 af sazza95v (Slettet)

Hvordan ville du forklare den? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. juni 2013 af mathon

      Væksthastigheden
                                        dy/dx = f '(x) = ln(a) • f(x)
 

      Væksthastigheden er proportional med funktionsværdien.


Skriv et svar til: Eksponentiel vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.