Matematik
Mat. udryk
23. oktober 2005 af
Dr. MolBio (Slettet)
Hej, er gået helt i stå.. er der nogen som kan isolere k(d) ud fra følgende udtryk:
Y=L/[k(d)+L]
tak..
Y=L/[k(d)+L]
tak..
Svar #1
23. oktober 2005 af Epsilon (Slettet)
Tja,
Y = L/(k(d) + L) <=>
L = Y*(k(d) + L) = Y*k(d) + Y*L
Herfra kan du vist selv.
//Epsilon
Y = L/(k(d) + L) <=>
L = Y*(k(d) + L) = Y*k(d) + Y*L
Herfra kan du vist selv.
//Epsilon
Skriv et svar til: Mat. udryk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
