Matematik

4x-20=4

19. juni 2013 af SkyPebble

4x-20=4

 

Svar og forklaring - på forhånd tak ! 


Brugbart svar (3)

Svar #1
19. juni 2013 af Andersen11 (Slettet)

Læg 20 til på hver side, og divider så med 4 på hver side.


Brugbart svar (2)

Svar #2
19. juni 2013 af nejvelda

4x-20=4

<=> For at få 4x til at stå alene lægger du 20 til på hver side af lighedstegnet

4x=4+20

<=>

4x=24

<=>

x=24/4

<=>

x=6


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. juni 2013 af lfdahl (Slettet)

#2

Det er korrekt.


Skriv et svar til: 4x-20=4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.