Generelt

HHX pensum

28. juni 2013 af hvadforegårder (Slettet)

Hej folkens 

Jeg leder efter en liste over bøger som bruges i løbet af HHX men uden held. Jeg ville derfor høre herinde til om nogen ved hvor sådan en liste kan findes?

Jeg vil sætte stor pris på jeres hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. juni 2013 af Pettson

Kan du uddybe dit spørgsmål?
Hvilket handelsgymnasium?
Hvilke(t) fag?

Hver enkelt underviser vælger vel den litteratur, der indgår i pensum for det pågældende fag / den enkelte klasse / det pågældende år - så allerede for to parallelklasser kan der være forskel i litteraturvalget / pensumopgivelserne.

Men det er måske ikke det, du spørger om?


Svar #2
03. juli 2013 af hvadforegårder (Slettet)

Ja det kan jeg sagtens. Jeg leder efter undervisningsbøger til følgende fag:

Afsætning, International økonomi, Virksomhedsøkonomi, Erhvervsret, Erhvervsøkonomi, Finansiering, Organisation

og Innovation

Jeg starter på en erhvervsuddannelse efter sommerferien, og jeg vil gerne forberede mig eftersom jeg ikke har taget en HHX uddannelse. Generelt så leder jeg efter bøger som bliver brugt på HHX, og hvorvidt det varierer hvilke bøger lærene bruger er okay, det skal bare være bøger som er relateret til HHX uddannelsen :)

Sig endelig til hvis jeg skal uddybe mig yderligere 


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. juli 2013 af Pettson

Har du overvejet at spørge på nærmeste handelsgymnasium?

Indtil du evt. får et mere kvalificeret svar, kan du prøve dig frem med søgninger på bibliotek.dk.

1.   bibliotek.dk
2.   emne = for hhx + klik på 'Slå op i register' [åbner nyt vindue]
3.   klik på 'for hhx' i 2. kolonne, Opslag i emneregister (giver i dag 812 poster)
4.   klik på [grøn tekst] Præcisér søgning

I den overførte søgning (hvor forudsætningen er emne = for hhx):
5a. emne = afsætning? + klik på 'Søg' (giver i dag 38 poster)
5b. emne = international økonomi? + klik på 'Søg' (giver i dag 22 poster)
5c. emne = virksomhedsøkonomi? + klik på 'Søg' (giver i dag 28 poster)
5d. ...

Hvis du sidder på dit lokale folkebibliotek og laver søgningerne, kan du hurtigt komme hen til hylderne og vurdere de titler, der findes hjemme dér - ha en browser mere åben til bibliotekets egen søgebase, så du kan copy-paste interessante titler fra bibliotek.dk-søgningerne til den lokale søgebase og dermed se, om biblioteket har anskaffet bogen, og om den er hjemme (på den afdeling, hvor du befinder dig), inden du går til hylderne.

Spørg evt. en bibliotekar om hjælp (du kan jo tage dette forslag til søgemetode med på biblioteket).


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. juli 2013 af Brusebad (Slettet)

Hej, vi brugte primært bøger fra systime. I Afsætning brugte vi også systime, suppleret med kopier fra trojkas afsætningsbog idet den skulle være bedre. Ellers gør som foreslået i # 3
 

 


Svar #5
04. juli 2013 af hvadforegårder (Slettet)

Mange tak for hjælpen! Jeg prøver jeres forslag, og så må jeg se om jeg finder noget :)


Skriv et svar til: HHX pensum

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.