Matematik

f(x) = -1

17. august 2013 af oliverdue (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg har fået en lineær funktion som hedder: Y=1x-2.

i en opgave senere står der, at jeg skal: løsse ligningen f(x)=-1 i denne ligning.

jeg forstår ikke, hvordan man gør dette!

please hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. august 2013 af mathon

                f(x) = y = x - 2

                -1 = x - 2

                 x = 1


Svar #2
17. august 2013 af oliverdue (Slettet)

så det betyder egentligt bare, at man skal regne ligningen ud, når Y er -1?


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. august 2013 af mathon

          Ja


Skriv et svar til: f(x) = -1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.