Matematik

b*c=1+c

20. august 2013 af Azayaz (Slettet) - Niveau: C-niveau

isoler c

 

how


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2013 af SuneChr

bc = 1 + c

bc - 1 - c = 0

c(b - 1) - 1 = 0

Gør nu denne færdig.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

Træk c fra på hver side

b·c - c = 1 ,

c·(b - 1) = 1

Isoler nu c under antagelsen, at b ≠ 1 .


Svar #3
20. august 2013 af Azayaz (Slettet)

#2

Træk c fra på hver side

b·c - c = 1 ,

c·(b - 1) = 1

Isoler nu c under antagelsen, at b ≠ 1 .

 

Jeg forstår ikke, hvordan du kommer fra b·c - c = 1 , til c·(b - 1) = 1. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

Man sætter den fælles faktor c uden for en parentes.


Svar #5
21. august 2013 af Azayaz (Slettet)

Ahhhhh, nu har jeg den.


Skriv et svar til: b*c=1+c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.